PlayKID Rama

Rama

Szeretettel várunk Titeket a Rama standjánál, május utolsó hétvégéjén a PlayKID-en, a Millenárisban!

PlayKID Mizo Tejes Kaland

Mizo Tejes Kaland

Fedd fel a memóriánál a tejes finomságokat, guríts az óriás bowlinggal, és barangolj Mizo bocival az útvesztőben. Vegyél részt egy felejthetetlen tejes kalandban és zsebeld be érte a jutalmadat!

PlayKID Kalifa

Kalifa

Szeretettel várunk minden gyermeket és szülőt a Kalifa pultnál, ahol a képen látható tevés színezőt varázsolhatjátok az Ezeregyéjszaka színeire, mellé pedig tevés matricát kaphattok ajándékba. Alkotás közben pedig finom Kalifa csemegéket kóstolhattok. Ha pedig a szerencse mellétek szegődik, akkor a képen látható Kalifa plüss tevét is megnyerhetitek a tombolán.

PlayKID JátékBOLT.hu

JátékBOLT.hu

Nálunk a gyermek a világ közepe! Fedezd fel a JatekBolt.hu élményvarázs standját a D épületben és próbáld ki a különleges Nerf és Airstorm szivacskilövő játékokat, Play-Doh gyurma csodákat vagy öltöztesd fel kedvenc Disney hercegnőidet! Gyűjtsd a pecséteket, játssz velünk a számtalan meglepetés ajándékért! Ha a játékok megtetszettek, nálunk meg is tudod őket vásárolni!

PlayKID Zumba twister

Minimax
Zumba twister

A népszerű slágerekre óriás társasjátékot játszunk, ahol a kipörgetett mező színeire tesszük jobb-bal kezünk-lábunk (hasonlóan a twisterhez), így furcsa, vicces pózokat veszünk fel, közben egy zumba oktató segítségével megmozgatjuk a gyerekeket. A játék során kitűnően fejlődik a gyerekek koordinációs készsége, egyensúlya, valamint magabiztosan elsajátítják a térbeli tájékozódást.

PlayKID Kooperációs ejtőernyő

Minimax
Kooperációs ejtőernyő

Egy nagy színes ernyő, rengeteg színes labda és még több mosolygó gyermek. A gyerekek mozgásának összehangolása, együttműködése adja a játék lényegét. Görgethetünk apró labdákat az ernyőn, elrejthetünk egy tárgyat, valaki elbújhat az ernyő alatt, vagy éppen helycserével átfuthatnak a gyerekek és ezáltal játszva tanulhatják meg a zónák, irányok, végtagok neveit.

PlayKID Mese, mese, mátka – mese- és drámasarok

Minimax
Mese, mese, mátka – mese- és drámasarok

A Minimaxról ismert mesékből álló mesecsokrot állítunk össze egy mesemondó bevonásával. A gyerekek a sok mozgásos program után bekucorodhatnak a kényelmesen berendezett mesesarokba és a fantáziájuk segítségével szárnyalhatnak a mesék csodálatos világában.

PlayKID Időutazás - korabeli játékok, íjászat, kardvívás, lovagi torna

Minimax
Időutazás - korabeli játékok, íjászat, kardvívás, lovagi torna

Időutazásban vesznek részt a gyerekek ezen az állomáson, ahol átélhetik a reneszánsz kor szokásait, fegyverhasználatát. Íjászkodhatnak, kardozhatnak, kiállhatják a lovagi próbákat, melyek teljesítése után természetesen lovaggá avatjuk őket.

PlayKID Kreatív sarok – alkoss szabadon

Minimax
Kreatív sarok – alkoss szabadon

Animátorok segítségével a gyerekek elmerülhetnek a különböző anyagok (papír, filc, hungarocell, szalvéta) és a különböző technikák (decoupage, mandala, origami, vasalható gyöngy) használatában. Elengedhetik fantáziájukat és kreatívan alkothatnak, kézműveskedhetnek. Az elkészült műveket pedig magukkal vihetik örök emlékként.

PlayKID Mozaik Múzeumtúra

Mozaik Múzeumtúra

Május utolsó hétvégéje a gyerekeké, így ezt az eseményt természetesen a Mozaik Múzeumtúra sem hagyja ki. A Millenárison 2 napon keresztül több játékos foglalkozással várjuk az érdeklődőket, legyen szó akár múzeumpedagógiai, drámapedagógiai vagy éppen élmény alapú fejlesztésről.

PlayKID Pákozd Katonai Emlékpark

Mozaik Múzeumtúra
Pákozd Katonai Emlékpark

A gyerekek szivacsszuronnyal ellátott fafegyverrel a kezükben „indulhatnak csatába”, illetve a magyar huszárság történetével kapcsolatos játékos feladatokban vehetnek részt.

PlayKID Veled Kerek

Mozaik Múzeumtúra
Veled Kerek

A gyerekek forgathatják majd a szerencsekereket is vagány Múzeumtúra-nyereményekért, és fotózkodhatnak a „Pilvax kávéházban”, valamint jelmezes időutazáson is részt vehetnek a Veled Kerek csapatával.

PlayKID Leskowsky Hangszergyűjtemény

Mozaik Múzeumtúra
Leskowsky Hangszergyűjtemény

A Leskowsky Hangszergyűjtemény egy különleges kalandozásra invitálja a kicsiket és nagyokat egyaránt, hogy a hangszerek világán keresztül megismerkedhessenek más népek kultúrájával, a hangok fizikájával és természetesen a magyar népzene érdekesebb hangkeltő eszközeivel.

PlayKID RepTár – Szolnoki Repülőmúzeum

Mozaik Múzeumtúra
RepTár – Szolnoki Repülőmúzeum

A RepTár – Szolnoki Repülőmúzeum standján bekukkanthatunk egy vadászrepülő belsejébe a VR szemüvegen keresztül és kitölthetjük a RepTár kvízt, amivel családi belépőt nyerhetünk a Közép-Európában egyedülálló Repülőmúzeumba!

PlayKID Kincsmosás

Kincsmosás

Misztikus és rejtélyes kincsek egy homokkal teli zsákba rejtve, amit magadnak kell kimosnod. Kapsz egy öklöm méretű kincses zsákot amely homokkal van megtöltve, de egy marék izgalmas kincset is rejt magában. Különböző ásványokat, csiszolt köveket, medálokat, kagylókat és egyéb meglepetéseket találsz a homokban ,amiket Neked kell a régi aranymosókhoz hasonlóan a szitába öntened és addig mosnod míg az összes homok eltűnik és a kincsek büszke tulajdonosa lehetsz!

PlayKID Láthatatlan kiállítás

Láthatatlan kiállítás

Láttál már beszélő számítógépet? Használtál már Braille írógépet? Szerinted mennyire lehet nehéz vakon boldogulni egy ördöglakattal? Vajon sikerül kijutnod bekötött szemmel egy labirintusból? A Láthatatlan Kiállítás Budapest látható részén bemutatjuk Neked azokat az eszközöket és használati tárgyakat, melyeket a vak emberek nap mint nap használnak. Engedd, hogy megmutassuk, hogyan változik meg a világ körülötted és hogyan változol benne Te magad is!

PlayKID Mackórendelő

Mackórendelő

A Mackórendelő szeretettel várja a 2-10 év közötti gyermekeket a MACKÓRENDELŐ LÚDTALP PÁLYÁRA

A közel 20 nm pálya színes és érdekes gyógytorna, talp tornáztató, masszírozó eszközöket tartalmaz melyek kellően átdolgoztatják az apró talpakat.

PlayKID Dinasztia Tankönyvkiadó

Dinasztia Tankönyvkiadó

Szeretettel várjuk a családokat korosztálytól függetlenül, hogy a Dinasztia Kiadó fejlesztő- és társasjátékait, a gyermeknap alkalmából kipróbálják, kedvükre játszanak. A játék alapjait pedagógus kollégáink segítségével pillanatok alatt megtanulhatják, majd a gyerekek fejlettségi szintjüknek megfelelő füzeteken, játéklapokon keresztül a logikus gondolkodásukat fejleszthetik, elméjüket élesíthetik.

PlayKID Pólófestés

Pólófestés

Gondolkoztál már rajta, hogyan készíthetnél teljesen egyedi pólót, amivel senki más nem rendelkezik? Nálunk ezt most megteheted. Fesd meg kedvenc mintádat a pólódra, és pár perc várokozás után máris viselheted munkád gyümölcsét!

PlayKID Pónicikli

Pónicikli

VÁGTÁZZ, MINT EGY IGAZI LOVON!

A „Ponicikli” egyedülálló játék gyermekeknek 1,5 éves kortól. Ez az első olyan lovaglást szimuláló játék, amely nem csak aranyos, de valóban lehet rajta lovagolni is! Ez nem egy hagyományos hintaló! A „Ponicikli”-vel ott lehet lovagolni, ahol csak szeretne.

Gyertek és próbáljátok ki!

PlayKID Crayola

Crayola

Most megteheted amit soha sem engednek a szülők! Szabadon maszatolhatsz, kipingálhatsz, ujjaddal kifesthetsz egy igazi autót! Mivel a Crayola festékek vízzel könnyedén lemoshatóak, ezért az autó ajtókat, külső karosszériát biztonsággal körberajzolhatod! Keressétek a Crayola feltűnő autóját a játszótér mellett, a színpaddal szemben a tó partján és helyezzetek el vicces rajzokat, üzeneteket az autóra!

PlayKID Smart Stúdió

Smart Stúdió

Próbáld ki a számítógépes játéktervezést, filmkészítést és robotok programozását a Smart Studios oktatási központ standjánál, ahol 6-14 éves gyerekek ízelítőt kaphatnak a nyári táborainkból és féléves képzéseinkből.

LEGO Robot bemutató a Smart Studios oktatási központ standjánál:
Minden óra 30 perckor.

PlayKID Regamex

Regamex

A PlayKID-en most is megtalálhatjátok majd a retro zónát, ahol 20-30- 40 éves konzolokkal és számítógépekkel, korabeli játékokkal játszhattok. Egy pillanatra se gondoljátok, hogy ezeken a mai elvárásokhoz képest grafikai és hang téren igencsak kihívásokkal küszködő ősmasinákon futó játékok egytől-egyik unalmasak, pillanatok alatt rájuk lehet ám kattanni!

PlayKID MagicBox – A gondolkodtató játékok boltja

MagicBox – A gondolkodtató játékok boltja

A MagicBox csapata az idei gyereknapon is csodajátékokat varázsol a játéksátorba. A hangulat és a jókedv a már tőlük megszokott, a játékmárkák viszont újak. Számos izgalom és felejthetetlen élmény kerül elő a MagicBox – a gondolkodtató játékok boltjának varázsdobozából!

PlayKID Razor

Razor

Próbáld ki te is a legújabb Razor rollereket és járgányokat! A Razor Junior termékek kimondottan az ovis korosztálynak készülnek, akik még csak most ismerkednek az egyensúly és a koordináció rejtelmeivel. A gyerekrollerek és járgányok nem csak vidám perceket kínálnak, de segítenek is a kicsiknek a helyes vezetési technika alapjainak elsajátításában.

PlayKID Játékvár

Játékvár

Gyereknap alkalmából várunk minden kis-és nagy gyereket, izgalmas és szórakoztató játékokkal. Lesz Nerf célbalövészet, Playdoh gyurmázás, karikadobálás, társasozás, (BrainBox, Bogyó és Babóca stb.) lufik, kuponok, és természetesen a játékok után mindenki kap ajándékot is.
Miután a gyerekek kijátszották magukat, a szülőknek lesz lehetősége vásárolni is!
Várunk Mindenkit sok szeretettel a Játékvárnál!

PlayKID Picur Rádió - A gyerekek hang-adója

Picur Rádió - A gyerekek hang-adója

A Picur Rádió standján homokképet festhetsz, színezhetsz, és kedvezményes kuponokhoz juthatsz nyári Hang-adó Táborunkba, melyet az Elevenpark Játszóházban tartunk. A Picur vízi színpadon minden kicsi és nagy kipróbálhatja magát a mikrofon előtt, szombaton 11:30-tól és 15:30-tól pedig gyerekjóga foglalkozással várunk a Tropical Jóga oktatójával.

Gyertek, játsszunk együtt!

PlayKID Pom-Bär Kemping Kaland – Találd fel magad a természetben!

Pom-Bär Kemping Kaland – Találd fel magad a természetben!

Fedezd fel a természetet Pom-Bär macival! Látogass el hozzánk, és vegyél részt a Pom-Bär szabadtéri programjain! Találkozzunk a szabadban! Programok:
* Izgalmas krumplinyomat készítés
* Színezés, rajzolás

PlayKID FőnixMed Szűrőbusz

FőnixMed Szűrőbusz

"Két rendelővel és ingyenes szűrésekkel vár a szűrőbusz a PlayKID-en, a Generali a Biztonságért Alapítvány jóvoltából!
Szemészet, bőrgyógyászat, vércukorszint-mérés, Koleszterinszint-mérés, Testzsírszázalék-mérés és háziorvosi tanácsadáson is részt vehettek!

FIGYELEM! A busz csak a PlayKID második napján, azaz VASÁRNAP lesz megtalálható a rendezvényen!"

PlayKID Magnew

Magnew

Te lennél részese elbűvölően mesés kalandoknak? Ismerd meg nálunk a Skylanderek csodálatos világát! Itt nem csak monitoron láthatod kedvenc hőseidet, hanem kézbe is veheted őket. Látogass el a standunkhoz, és csatlakozz a Portal Mesterekhez. Skylands rátok vár!

PlayKID AMAI Land

AMAI Land

Az AMAI Land a PlayKID-en mini matsurival és édességáradattal várja a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Próbálj fel maszkokat, halássz evőpálcikával vagy próbáld ki az ügyességi játékokat! Ha pedig valami finomságra vágysz, eredeti japán édességek közül válogathatsz nálunk.

PlayKID BluePrint 3D rajzolás

BluePrint 3D rajzolás

Unod már a papírt és a ceruzát? Tudod, hogy már lehet a térben is rajzolni? Engedd el a fantáziád és alkoss valami egyedit 3D tollainkkal a PlayKiden! Keresd a Blueprint standját szombaton és vasárnap is!

PlayKID LEGO Videojátékok sátra

LEGO Videojátékok sátra

LEGO-videojátok egész garmadája vár a LEGO-sátorban, ahol szabadon kipróbálhatod az elmúlt évek legnagyobb LEGO-videojátékait. Star Wars, Harry Potter, Marvel és DC-szuperhősök egy tető alatt!

PlayKID LEGO kaland

LEGO kaland

A KOCKAJÁTÉK LEGO Birodalom csapatával szupi-szuper programokon vehetsz részt a PlayKID-Minimax Gyermeknapon! Engedd szabadjára a fantáziád, és építs bármit a játszóasztaloknál található LEGO kockákból, a játékállomásokon pedig próbáld ki az izgalmas játékokat!

Sok szeretettel, tengernyi LEGO kockával és kalandos programokkal várunk a Millenáris D épületében.

PlayKID Chio MGM

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom

Vegyél részt Te is a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom következő kihívásán szombaton! Élesítsd a reflexeid, mérkőzz meg Beniipowá-val és mutasd meg, ki a legfürgébb a környéken! A részvétel regisztrációval ingyenes, látogass el ezen a linken.

PlayKID Chio MGM Akadálypálya

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom
Akadálypálya

Egy igazán különleges programmal találkozhatnak azok, akik napközben ellátogatnak a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom zónába. Kezdésképpen egy zsinófüggönyön kell keresztülverekedned magad, majd birkózz meg a 7 méter magas mászótoronnyal! Onnan egy 50 méteres lesiklás után a céllövölde következik, ahol a lényeg a türelem, fókusz és a célzás! Az óriáscsúzlival vedd célba a nyereményed de a legfontosabb: NE HABOZZ!

PlayKID Chio MGM Játéktér

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom
Játéktér

A zónába lépve mindent megtalálhatsz, amivel ki szeretnéd engedni a gőzt! Egy jó meccsre vágysz, ott a kosárpálya! Kihívnád a barátod egy versenyre? Rátok várnak a pingpong asztalok! Nem tudjátok eldönteni, ki legjobb góllövő? Gyertek és döntsétek el csocsóban! Persze ha még marad erőd, semmiképp se hagyd ki az 5 méteres trambulinunkat!

PlayKID Chio MGM Just Dance

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom
Just Dance

Ma sem hagyjuk, hogy feles energiákkal térjetek haza a Chio Mozdulj Gamer Zónából! Gyere és hívd ki barátod egy táncpárbajra! Itt aztán kiderül, kinek van géppuskalába! Csak győzzétek tartani az iramot!

PlayKID Chio MGM Jóga

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom
Jóga

Ha egy kis kikapcsolódásra vágynál, mindenképp látogassátok meg a Chio Mozdulj Gamer jógamesterét! Itt nyugodt zenével, friss levegőn várnak a pihentető mozdulatok hogy teljesen ellazulj és erőt meríts a nap hátralevő részére!

PlayKID Chio MGM Reakciófal

Chio Mozdulj Gamer Mozgalom
Reakciófal

Ha igazi kihívásra vágysz, ne is keress tovább! Döntsd meg a mai rekordot, érd el a határaidat! A legjobbak szombaton 12.00 és 14:00 között megmérkőzhetnek Beniipowa idejével. Lássuk gyakoroltál e eleget, hogy felvedd a versenyt a Chio Mozdulj Gamer májusi nagykövetével!